top of page

Elämää Pohjois- Espanjassa

20200518_130903.jpg

Galicia

Galicia on itsenäinen maakunta Pohjois- Espanjassa. Parhaiten se on tunnettu pyhiinvaellusreitin Camino de Santiago päätepisteenä joka on Santiago de Compostelan katedraali.  Galicia on vihreä paratiisi, missä elämä on maanläheistä ja luonto on vahvasti läsnä. Täältä löytyvät hienot hiekkarannat, kelttiläistä kulttuuria, viinirinteet, mineraalivesi kylpylät (kuumat lähteet), vanhat roomalaiset kirkot, puhtaat lähteet ja korkeat vuoret, jossa sijaitsee laskettelukeskus.
Täällä ei vielä vieraile suuret turisti massat, joten pääset helposti kosketuksiin espanjan paikallisväestön kanssa (mikäli puhut Espanjaa). Hintataso Galiciassa on espanjan alhaisin, joten elämisen kustannukset täällä ovat matalat.   Galiciasta voit lukea lisää täältä.

Ribeira Sacra - Pyhät rinteet

Ribeira Sacra sijaitsee Galician sisämaassa, jossa kaksi suurta jokikanjonia viinirinteineen kohtaavat. Täällä on kiireettömyys, vanhat kastanja ja tammi metsät, puhdas luonto, vahva maa, jossa kasvavat hedelmä puut, maukkaat perunat ja kauniit ruusut.
 
Täältä löydät lisää tietoa alueesta.
Mitä minä tarjoan
Tutustuminen Ribeira Sacra alueeseen
Kurssit
Luokseni on mahdollista tulla opiskelemaan ratsastusta. Järjestän myös läsnäolo-ja tietoisuuskursseja, joihin voit sisällyttää halutessasi ratsastustunteja, retkiä kylpylöihin, erilaisiin luonto kohteisiin, hiekkarannoille ja lähkaupunkeihin
Lisää hyödyllistä tietoa siitä mitä kaikkea voit tehdä täällä löydät täältä. Talvireitti (camino de invierno) kulkee parin kilometrin päästä talostani, mikäli olet kävelemässä sitä kautta Santiago de Compostelaan olet tervetullut kylään.
Miten tänne pääsee: Portugalin Porton lentokentälle autolla ajaa n. 2h. Madridista autolla 5h tai Madridista lentäen Santiago de Compostelaan, Vigoon tai Corunaan kaikkiin näihin kaupunkeihin on luontani n. 1,5 h ajomatka. 
P1050765.jpg
bottom of page