top of page

Läsnäolo- ja tietoisuus kurssit

stocksnap (1).jpg
Mitä minun on hyvä tietää ennen kurssia
Tunnetilat ovat läsnä meidän jokapäiväisessä elämässä. Varsinkin eläimet ovat herkkiä vaistoamaan ja reagoimaan meidän erilaisiin tunnetiloihin. Voit vaikuttaa omiin tunteisiisi  ja tarvittaessa on mahdollista muuttaa ne. Pyrkimyksenä luoda itselle, eläimille ja toisille ihmisille rauhallinen ja rento ympäristö, missä on hyvä olla. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla hevosihminen tai eläinten kanssa tekemisissä, että voisit osallistua kursseille.
Kursseille ovat kaikki tervetulleita!
Pidän nämä kurssit erillään ratsastuskursseista, ellen kurssin esittelyssä toisin mainitse. 
Minulta saa tarvittaessa myös yksityisohjausta.  
Iloa ja tyytyväisyyttä kohti.
Rock Balancing

Miten kurssit toteutetaan

Kurssit toteutetaan 5 -15 hengen ryhmissä. Ne ovat pääasiallisesti verkko kursseja, jotka pidetään skypeä käyttäen. Joko yhden illan kursseja tai useamman kerran sarjana. 
Kursseista saat nauhoitteen, joiden avulla voit tehdä viikottaiset harjoitukset itsenäisesti. Kurssilla sinulla on hyvä olla mukavat rennot vaatteet päällä ja hiljainen tila, jossa ei ole ulkoisia häiriötekijöitä.
Tämä hetki on sinua varten, hemmottele itseäsi ja luo itsellesi hyvän olon tila, jossa on helppo rentoutua. Varaudu muistiinpanovälineillä.
Kokemuksia kursseilta

Share the amazing things customers are saying about your business. Double click, or click Edit Text to make it yours.

" Olen huomannut, että kuuntelemalla muita ja heidän ajatuksiaan pääsee käsittelemään ja ehkä lähemmäs myös omia ajatuksiaan ja tunteitaan.  

Kurssien myötä on tullut hieman luontevammaksi sanoittaa muille omia ajatuksiaan ja tuntemuksiaan. Niitä sanoittamalla ääneen, asiat tulevat myös jotenkin todellisemmiksi ja saavat erilaisen merkityksen itselle.

Kurssit ovat antaneet työkaluja oman mielen ja tunteiden jäsentämiseen, auttaneet löytämään omaa ääntä ja intuitiota. Tuonut jotenkin herkkyyttä ajatella ja luottaa ajatuksiin. Tuonut varmuutta omaan itseen ainutlaatuisena persoonana.

 Kurssit ovat auttaneet minua tutustumaan itseeni uudella tavalla ja sitä kautta johdatellut näkemään maailmaa itsen ulkopuolella uudella tavalla. Lopuksi mun ensimmäisellä Kuka minä olen -kurssilla jäi mieleen menetelmä miten omaa tilannettaan voi analysoida esittämällä itselleen kysymyksiä ..... ja sitten se "Joko nyt riittää" -kysymys muutokseen ryhtymisen tukena". 

- Pirjo Krokfors

"Kurssit ovat auttaneet näkemään kokonaisuuden. Uusia näkemyksiä. Nähdä asiat toisin mihin on tottunut. Valtavasti mahdollisuuksia,uusia ihmisiä, keskusteluita joihin odottaa aina jatkoa".

-Taneli Himanen

"Kurssit ovat auttaneet minua käsittelemään omia rankkojakin kokemuksia ja auttanut ymmärtämään asioita jotka on vaikeuttanut ennen kursseja elämää. Ehdottomasti auttanut eteenpäin omassa elämässä. Ja aina yhteiset kokoontumiset vahvistaa omia tuntemuksia ja auttaa löytämään suuntaa. Oman elämäni kannalta oli erittäin hyvä asia käydä kurssilla".

-Linda Vahtera

"Läsnäolo ja tietoisuus kurssit ovat avanneet minulle uuden tavan tarkastella ympäristöäni, sen tapahtumia. Nähdä asioita neutraalisti ilman suuria tunnekuohuja. Ottaa vastamäet vastaan mielenkiintoisina oppiläksyinä. Olen saanut myös keinot työstää itseäni muutoksen tiellä. Kurssilaisiin muodostunut erityinen luottamus / ilmapiiri jossa helppo jakaa omia pohdintoja itsestä, elämästä. Osasta on tullut läheisiä Ystäviä pitkistä välimatkoista huolimatta. Suosittelen lämpimästi Sinulle joka koet halua muuttaa elämäsi suuntaa levollisuuteen, rauhaan, Rakkauteen, oman itsensä tuntemiseen".

-Heidi Vahtera-Helenius

Tulevat kurssit
Läsnäolo kurssit
Läsnäolo-ja tietoisuuskurssi Espanjassa
9-12.5. 2024 (helatorstaista sunnuntaihin) Galicia, Espanja (max. 4 osallistujaa) 350€ sis. majoituksen 3 yötä.

Rentoutumista, joogaa, tietoisuus ja läsnäolo harjoituksia, tutustumista pohjois Espanjaan, zen kylpylä vierailu, harjoituksia hevosten kanssa.
Kurssilla 1 paikka vapaana.
20200524_100451.jpg
bottom of page