top of page
Search

uusi vuosi 2024- yahoo!

Olen viettänyt hiljaiseloa parisen vuotta ja nyt sain inspiraation aloittaa vuosi 2024 nettisivujeni päivityksellä! Paljon on tullut uusia näkemyksiä ja ideoita 2 vuoden hiljaiselon aikana. Minun elämä näyttää menevän sykleissä, on ollut aktiivisia syklejä ja sitten olen tarvinnut paljon aikaa itseni löytämiseen siihen: Kuka minä olen? Espanjassa asuminen on antanut itsensä löytämiseen mahtavat puitteet: rauhallinen maalaiselämä, helppo ilmasto, puheliaat ihmiset ja elämän perustarpeiden edullisuus. Olen kiitollinen kaikesta siitä, mitä Espanja on minulle tarjonnut niin hyvässä kuin pahassa. Kultturiero on aika suuri Suomalaisuuteen verrattuna, olemme hyvin rehellistä kansaa ja rehellisyyttä olen tottunut arvostamaan. Täällä olen saanut harjoitella oman mielipiteeni esille tuomista, sitä miten minä naisena voin mennä ilman rajoituksia ( pienissä maalaiskylissä on vielä vanhoja arvoja, jotka määrittävät naisen aseman). Olen tullut toisella tavalla vahvaksi täällä- espanja on antanut minulle mahdollisuuden harjoitella eri aspekteja itsessäni, joita en välttämättä Suomessa näkisi niin selvästi. Jatkan ahkerasti blogin kirjoittamista, päivitän tekstejä ratsastuksesta ja tietoisuudesta, lisäilen kaikkea mielenkiintoista ja kivaa. Aloitan vuoden hymyillen ja iloa on mahtava jakaa muiden kanssa. Pidä blogiani silmällä, tänä vuonna tapahtuu...❤️. Kuvassa talvinen aamu kuluneelta viikolta.


33 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page